Megjegyzés az AutoCAD Mechanical vásárlóinak

Az Autodesk folyamatosan arra törekszik, hogy jó minőségű termékeket nyújtson vásárlóinak. Ez vezetett az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 kiadásához, ami kijavítja a AutoCAD Mechanical 2006 termékhez kapcsolódó hibák jó részét.

Ez a TUDNIVALÓK fájl kiemeli, hogy milyen hibák lettek kijavítva, honnan lehet letölteni a frissítést, és hogyan kell azt telepíteni.

Tartalom

Előfeltételek

Telepítési útmutató

Az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 által kijavított hibák

Egyéb megjegyzések

Az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 letöltési helye

Előfeltételek

Az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 mérete kb. 12 MB.

Az ideiglenes fájlok létrehozásához minimum 100 MB szabad hely szükséges.

A Service Pack 2 szervizcsomagot anélkül is lehet az AutoCAD Mechanical 2006-hoz telepíteni, hogy a Service Pack 1 vagy Service Pack 1a szervizcsomagot korábban telepítette volna. Az AutoCAD Mechanical 2006 termék Windows 2000, Windows XP Home vagy Windows XP Professional operációs rendszerre történő telepítéséhez rendszergazdai jogokkal kell rendelkeznie.

Telepítési útmutató

  1. Töltse le az acm2006_swl_sp2.exe fájlt, az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 telepítőjét.

Megjegyzés: A Service Pack 2 minden nyelvű verziót képes frissíteni. A korábbi verziókban minden egyes nyelvhez külön Service Pack tartozott. Ez nem igaz az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 szervizcsomagra.

  1. A telepítés futtatásához kattintson duplán a telepítőre.
  1. Ha az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 telepítése sikeresen befejeződött, megjelenik egy erről tájékoztató üzenet.

Annak ellenőrzéséhez, hogy a Service Pack megfelelően települt, indítsa el az AutoCAD Mechanical 2006 programot, és írja be a parancssorba az AMVER parancsot. A megjelenő szövegablakban az „AutoCAD Mechanical 2006 SP2” üzenetnek kell megjelennie. A Service Pack telepítése után ajánlott újraindítani a Microsoft Windows rendszert.

Megjegyzés: Szervizcsomagot a telepítése után nem lehet automatikusan, programmal eltávolítani. A szervizcsomag okozta változtatások visszaállításához a terméket előbb el kell távolítani, majd újra kell telepíteni.

Hálózati telepítés

Nem lehetséges új telepítési fa létrehozása egy régebbi alapján. Ha szeretne tartani egy másolatot az eredeti telepítési fájáról, manuálisan másolja azt át egy másik helyre, majd módosítsa azt úgy, hogy tartalmazza a Service Pack 2 szervizcsomagot.

További információkat a Network Administrator's Guide (Hálózati rendszergazdák kézikönyve) 3. fejezetében talál.

A Hálózati telepítő varázslónak szükséges, hogy a frissítés .MSP fájl legyen. Az .MSP fájl kibontása a szervizcsomagból:

  1. Indítson egy parancssort, és keresse meg a futtatható frissítést tartalmazó könyvtárat.
  2. Írja be a frissítési fájl nevét, majd azt, hogy /e, végül az .MSP fájl leendő helyének elérési útvonalát (például az AutoCAD Mechanical 2006 (AIS 10) frissítésének kibontásához írja be a következőt: acm2006_swl_sp2.exe /e c:\temp\SP2.MSP).
  3. Másolja az SP2 MSP fájlt arra a helyre, ahonnan telepíteni szeretné.

A Hálózati telepítő varázslóval most már használhatja ezt a fájlt a frissítés elvégzéséhez.

Az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 által kijavított hibák

Kijavított végzetes hibák:

Darabjegyzék, alkatrészlista és tételszámok:

Szabványos részek és jellemzők:

Rajzjelek és méretek:

2D szerkezet:

Teljesítménybeli fejlesztések:

Inventor-kapcsolat:

API:

Egyéb problémák:

Egyéb megjegyzések

Az AutoCAD Mechanical 2006, az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 1, az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 1a és az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 programok ugyanazt a fájlformátumot használják. Bármelyik verzióval készített rajzfájl bármelyik másik verzióval szerkeszthető.

Az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 letöltési helye

Az AutoCAD Mechanical 2006 Service Pack 2 telepítőjét a Live Update szolgáltatáson keresztül vagy az alábbi oldalról töltheti le:

http://www.autodesk.com/autocadmech-updates

Szeretnénk megköszönni minden olyan vásárlónk segítségét, akik észrevették a hibákat, és tájékoztattak bennünket azokról. Ezek a visszajelzések lehetőséget adnak a termék fejlesztésére és arra, hogy Önöket, vásárlóinkat a lehető legjobb megoldásokkal lássuk el a gépészeti tervezések terén. Az Autodesk szeretné megragadni a lehetőséget, hogy köszönetet mondjon Önöknek a termékek használatáért és a frissítés tartalmára vonatkozó visszajelzéseikért.

Még egyszer köszönjük az Autodesk termékek iránti elkötelezettségüket.

Tisztelettel,

az AutoCAD Mechanical csapata