AutoCAD Civil 3D 2012 Service Pack 2.1 - Tudnivalók

Köszönjük, hogy letöltötte az AutoCAD® Civil 3D 2012 Service Pack 2.1 szervizcsomagot.

Ebben a Tudnivalók dokumentumban olvashatók az ezen szervizcsomag telepítésére és használatára vonatkozó legfrissebb információk. A szervizcsomag telepítése előtt ajánlott az itt leírtakat végigolvasni. AutoCAD Civil 3D 2012 Service Pack 2.1 az AutoCAD Civil 3D 2012 Service Pack 2 szervizcsomag módosított kiadása. A szervizcsomag tartalmazza azokat a javításokat, amelyek az AutoCAD 2012 Service Pack 1, AutoCAD Map 3D 2012 Service Pack 1, AutoCAD Civil 3D 2012 Service Pack 1, AutoCAD Civil 3D 2012 Service Pack 2, AutoCAD 2012 Service Pack 2 és az AutoCAD Map 3D 2012 Service Pack 2 szervizcsomagokban találhatók. Mivel az AutoCAD Civil 3D az AutoCAD és AutoCAD Map 3D programokra épül, javasolt átnézni az AutoCAD és AutoCAD Map 3D Tudnivalók fájljait is, melyeket az alábbi helyeken érhet el. Mentse ezeket a dokumentumokat számítógépe merevlemezére, vagy nyomtassa ki egy példányban, hogy a későbbiekben is meg tudja tekinteni a tartalmát.

AutoCAD® 2012 Service Pack 2 - Tudnivalók

AutoCAD® Map 3D® 2012 Service Pack 2 - Tudnivalók

Tartalom

Ez a szervizcsomag a következő – bármelyik támogatott operációs rendszeren, bármelyik nyelvi csomaggal futó – Autodesk termékek esetében telepíthető. Győződjön meg arról, hogy a szoftvernek megfelelő szervizcsomagot telepíti.

Ez a szervizcsomag tartalmazza az AutoCAD Civil 3D 2012 összes korábbi gyorsjavítását. Ezen szervizcsomag az AutoCAD 2012 Performance Slowdown gyorsjavítását is tartalmazza.

A Live Update karbantartási szervizcsomagok telepítéséhez a Kommunikációs központot is használhatja, amely automatikusan megjeleníti a termékhez megjelenő szervizcsomagokat.

32 bites termék
Frissítés
AutoCAD Civil 3D 2012 c3d2012_win32_sp2.1.exe   

64 bites termék
Frissítés
AutoCAD Civil 3D 2012 c3d2012_x64_sp2.1.exe

 

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomagot a következő operációs rendszerek valamelyikével használhatja:

A következők 2. szervizcsomagja (SP2), illetve 3. szervizcsomagja (SP3):

A következő Windows® 7 operációs rendszerek:

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag telepítésekor ajánlott jobb gombbal a telepítőre kattintani, majd kiválasztani a "Futtatás rendszergazdaként" lehetőséget. A szervizcsomag telepítésekor egy üzenet jelenik meg, melyen az "Alkalmazások automatikus leállítása és a telepítést követő újraindításuk", illetve a "Mellőzés" opciók jelennek meg. Nem javasolt, hogy az "Alkalmazások automatikus leállítása és a telepítést követő újraindításuk" lehetőséget válassza. Helyette kattintson a parancssorban található "Mellőzés" gombra. A szervizcsomag telepítése után ajánlott újraindítani a rendszert is.

Vissza a lap tetejére

A következő hibák javítására került sor az AutoCAD Civil 3D 2012 Service Pack 2 szervizcsomagban:

Nyomvonalak

API

Vízgyűjtők

Cogo

Nyomtervek tervezése

Nyomterv-térfogatok

Keresztszelvénynézetek

Keresztszelvények

Adatcsere

Vezérlővonalak

Általános/egyéb vonatkozások

Rézsűk

Hydraflow Express és Hydraflow Storm Sewers

Hydraflow Storm Sewers

Hydraflow Express

Hydraflow Hydrographs

Lekérdezés

Metszéspont

Feliratok

LandXML

Vonalak és ívek

Telkek

Csőhálózatok

Helyszínrajzok készítése

Pontok

Hossz-szelvény nézet

Hossz-szelvények

Projektkezelés

Mennyiségszámítás

Gyorsbillentyűk

Felület

Földmérés

 

A következő hibák javítására került sor az AutoCAD Civil 3D 2012 Service Pack 2.1 szervizcsomagban:

Általános/egyéb vonatkozások

Hydraflow Storm Sewers

Hydraflow Hydrographs

Csőhálózatok

 

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag telepítésének előkészítése során ne feledje a következőket:

Egyéni fájlok biztonsági mentése

A szervizcsomag alkalmazása előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az összes egyéni CUIX-, MNR- és MNL-fájlról.

Rendszergazdai jogosultságok

Telepítés közben a rendszer kérni fogja az eredeti telepítési adathordozót vagy hálózati képfájlt. A szervizcsomag telepítéséhez rendszergazdai jogosultságra lesz szükség a termékek telepítéséhez és eltávolításához.

Hálózati telepítés

A rendszergazdák hálózaton keresztül is telepíthetik a szervizcsomagot a Hálózati telepítő varázsló segítségével.

A termék névjegye

A telepítést követően a termékre vonatkozó információk a Névjegy párbeszédpanelen jelennek meg.

Újraindítás

A telepítést követően érdemes újraindítani a rendszert akkor is, ha ezt a program nem kéri.

 

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag alkalmazása egyfelhasználós telepítésre

A szervizcsomag különálló számítógépre telepítéséhez kövesse az alábbi utasításokat.

 1. Töltse le a szervizcsomagot, és mentse azt egy tetszés szerinti mappába.
 2. Amennyiben szükséges, helyezze be a termék adathordozóját (például, az AutoCAD Civil 3D telepítőlemezét), illetve győződjön meg arról, hogy a telepítés forrásfájlja rendelkezésre áll-e.
 3. Keresse meg azt a mappát, ahová a szervizcsomagot mentette, és kattintson duplán a futtatható (EXE) fájlra.

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag alkalmazása helyi hálózaton keresztül

A szervizcsomag helyi hálózaton keresztül történő telepítéséhez használhatja az Infoközpontot. A szervizcsomagok helyi hálózaton keresztül történő telepítésével kapcsolatos részletes útmutatásokat a CAD Rendszergazda vezérlőpanel súgójának Infoközpont lap témaköre tartalmazza.

Megjegyzés: A CAD Rendszergazda vezérlőpanel a termék telepítési adathordozójáról telepíthető. Válassza ki az Eszközök és segédprogramok telepítése lehetőséget, majd válassza az Autodesk CAD Manager Tools elemet.

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag alkalmazása hálózati rendszer-felügyeleti lemezképre

Az AutoCAD Civil 3D 2012 2. szervizcsomag hálózati telepítésére szolgáló alábbi módszer kizárólag az AutoCAD Civil 3D 2012 Hálózati telepítővarázsló segítségével létrehozott rendszergazdai képfájlok esetében alkalmazható. Az eljárás befejezését követően az AutoCAD Civil 3D 2012 minden újabb példányának telepítése automatikusan a frissítéssel együtt történik. A hálózati rendszer-felügyeleti lemezkép frissítéséhez a teljes tájékoztatást lásd az AutoCAD Civil 3D 2012 útmutató hálózati rendszergazdáknak című fejezetben.

Az AutoCAD Civil 3D 2012 2. szervizcsomag telepítése meglévő AutoCAD Civil 3D 2012 rendszergazdai képfájlra

 1. Nyissa meg az Eszközök mappát azon a munkaállomáson, ahol eredetileg létrehozta az AutoCAD Civil 3D 2012 példányt, majd kattintson duplán a Példány létrehozása és módosítása parancsikonra.
 2. A Hálózati telepítés létrehozása > Konfigurálás lapon a Módosítási beállítások menüpontban válassza a Új hálózati telepítőfájl létrehozása már meglévő hálózati telepítőfájl sablonként történő felhasználásával lehetőséget.
 3. Adja meg a példány nevét, tekintse át az információkat, majd hajtsa végre a szükséges módosításokat és kattintson a Tovább gombra.
 4. A Hálózati telepítés létrehozása > Licencszerződés lapon tekintse át a szerződést, majd kattintson a Tovább gombra.
 5. A Hálózati telepítés létrehozása > Termékinformáció lapon tekintse át a licencinformációt, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. A Beállítások konfigurálása megnyitásához kattintson a terméklistában szereplő AutoCAD Civil 3D 2012 elemre a Hálózati telepítés létrehozása > <Hálózati telepítés neve> lapon.
 7. A Szervizcsomagok menüpontban válassza ki a Tartalmazza az Autodesk.com oldalon található szervizcsomagot lehetőséget, majd kattintson a Letöltés gombra.
 8. Jelölje be az opciót, ami a szervizcsomagokat is a példányhoz csatolja.
 9. Tekintse át az információkat és hajtsa végre a szükséges módosításokat, majd kattintson a Létrehozás gombra. Ezután az AutoCAD Civil 3D 2012 minden hálózati telepítése automatikusan tartalmazni fogja a szervizcsomagot.

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag eltávolítása

MEGJEGYZÉS: Ez a szervizcsomag automatikus eltávolítással nem törölhető. Az AutoCAD Civil 3D 2012 visszaállítása a frissítés telepítése előtti állapotára az AutoCAD Civil 3D 2012 program eltávolításával, majd újratelepítésével lehetséges.

Vissza a lap tetejére


Copyright ©2012 Autodesk, Inc.