Autodesk® AutoCAD® Civil 3D® 2014 Service Pack 1 – Tudnivalók

Köszönjük, hogy letöltötte az Autodesk® AutoCAD® Civil 3D® 2014 Service Pack 1 szervizcsomagot

Ebben a Tudnivalók dokumentumban olvashatók az ezen szervizcsomag telepítésére és használatára vonatkozó legfrissebb információk. A szervizcsomag telepítése előtt ajánlott az itt leírtakat végigolvasni. Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 Service Pack 1 az Autodesk AutoCAD 2014 Service Pack 1 és az Autodesk AutoCAD Map 3D 2014 Service Pack 1 szervizcsomagban található javításokat tartalmazza. Ez a szervizcsomag tartalmazza az AutoCAD Civil 3D 2014 összes korábbi gyorsjavítását és szervizcsomagját, többek között a Hotfix 1 gyorsjavítást is. Mivel az Autodesk AutoCAD Civil 3D alkalmazás az Autodesk AutoCAD és az Autodesk AutoCAD Map 3D alkalmazásokra épül, javasoljuk, hogy tekintse át az AutoCAD és az AutoCAD Map 3D Tudnivalók fájljait is a következő helyeken: Mentse ezeket a dokumentumokat számítógépe merevlemezére, vagy nyomtassa ki egy példányban, hogy a későbbiekben is meg tudja tekinteni a tartalmát.

Autodesk AutoCAD® 2014 Service Pack 1 – Tudnivalók

AutoCAD® Map 3D® 2014 Service Pack 1 – Tudnivalók

A szervizcsomag telepítésekor egy üzenet jelenik meg, melyen az "Alkalmazások automatikus leállítása és a telepítést követő újraindításuk", illetve a "Mellőzés" opciók jelennek meg. Be kell zárnia az Autodesk® AutoCAD® Civil 3D® 2014 programot az Autodesk® AutoCAD® Civil 3D® 2014 Service Pack 1 telepítése előtt. A szervizcsomag telepítése után ajánlott újraindítani a rendszert is.

FIGYELMEZTETÉS: A szervizcsomag eltávolítása előtt olvassa el A szervizcsomag eltávolítása című részt.

Tartalom

Ez a szervizcsomag a következő – bármelyik támogatott operációs rendszeren, bármelyik nyelvi csomaggal futó – Autodesk termékek esetében telepíthető. Győződjön meg arról, hogy a szoftvernek megfelelő szervizcsomagot telepíti.

A Live Update karbantartási szervizcsomagok telepítéséhez a Kommunikációs központot is használhatja, amely automatikusan megjeleníti a termék megfelelő gyorsjavítását vagy szervizcsomagját.

64 bites termék
Szervizcsomag
Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 C3D2014_x64_SP1.0.exe

 

Vissza a lap tetejére

Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 Service Pack 1 a következő problémákat oldja meg:

Nyomtervek tervezése

Keresztszelvénynézet

Általános/egyéb

Címkék

Térképek egyesítése

Objektumengedélyező modul

Telkek

Csővezetékek

Nyomott csőhálózatok

Profilok

Hossz-szelvény nézet

Pontok

Pontfelhő

Projektkezelő

Mennyiségszámítás

Subassembly Composer

Felület

Földmérés

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag telepítésének előkészítése során ne feledje a következőket:

Egyéni fájlok biztonsági mentése

A szervizcsomag alkalmazása előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az összes egyéni CUIX-, MNR- és MNL-fájlról.

Rendszergazdai jogosultságok

A telepítés vagy eltávolítás során szükség lehet az eredeti telepítőlemezekre vagy egy hálózati lemezképre. A szervizcsomag telepítését kizárólag a termékek telepítését és eltávolítását lehetővé tévő jogosultságok birtokában lehet végrehajtani.

Hálózati telepítés

A rendszergazdák hálózaton keresztül is telepíthetik a szervizcsomagot a Hálózati telepítő varázsló segítségével.

A termék névjegye

A telepítést követően a termékre vonatkozó információk a Névjegy párbeszédpanelen jelennek meg.

Újraindítás

A telepítést követően érdemes újraindítani a rendszert akkor is, ha ezt a program nem kéri.

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag alkalmazása egyfelhasználós telepítésre

A szervizcsomag különálló számítógépre telepítéséhez kövesse az alábbi utasításokat.

 1. Töltse le a szervizcsomagot, és mentse azt egy tetszés szerinti mappába.
 2. Zárjon be minden futó Autodesk alkalmazást.
 3. Helyezze be a termék adathordozóját (például az Autodesk AutoCAD Civil 3D telepítőlemezét), illetve győződjön meg arról, hogy a telepítés forrásfájlja rendelkezésre áll-e.
 4. Keresse meg azt a mappát, ahová a szervizcsomagot mentette, és kattintson duplán a futtatható (EXE) fájlra.

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag alkalmazása helyi hálózaton keresztül

A szervizcsomag helyi hálózaton keresztül történő telepítéséhez használhatja az Infoközpontot. A szervizcsomagok helyi hálózaton keresztül történő telepítésével kapcsolatos részletes útmutatásokat a CAD Rendszergazda vezérlőpanel súgójának Infoközpont lap témaköre tartalmazza.

Megjegyzés: A CAD Rendszergazda vezérlőpanel a termék telepítési adathordozójáról telepíthető. Válassza ki az Eszközök és segédprogramok telepítése lehetőséget, majd válassza az Autodesk CAD Manager Tools elemet.

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag alkalmazása hálózati rendszer-felügyeleti lemezképre

Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 Service Pack 1 következő telepítési módszere csak az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 Hálózati telepítő varázslója által létrehozott rendszer-felügyeleti lemezképek esetében alkalmazható. A művelet elvégzését követően az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 új telepítései automatikusan tartalmazzák a frissítést. A hálózati rendszer-felügyeleti lemezképek frissítésével kapcsolatos teljes körű információkért lásd: AutoCAD Civil 3D 2014 – Hálózati rendszergazdai útmutató.

Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 Service Pack 1 szervizcsomag alkalmazása meglévő Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 rendszer-felügyeleti lemezképekre:

 1. Azon munkaállomáson, amelyen eredetileg létrehozta az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 hálózati telepítést, nyissa meg az Eszközök mappát, majd kattintson duplán a Hálózati telepítés létrehozása és módosítása parancsikonra.
 2. A Hálózati telepítés létrehozása > Konfigurálás lapon a Módosítási beállítások menüpontban válassza a Új hálózati telepítőfájl létrehozása már meglévő hálózati telepítőfájl sablonként történő felhasználásával lehetőséget.
 3. Adja meg a példány nevét, tekintse át az információkat, majd hajtsa végre a szükséges módosításokat és kattintson a Tovább gombra.
 4. A Hálózati telepítés létrehozása > Licencszerződés lapon tekintse át a szerződést, majd kattintson a Tovább gombra.
 5. A Hálózati telepítés létrehozása > Termékinformáció lapon tekintse át a licencinformációt, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. A Hálózati telepítés létrehozása > < Hálózati telepítés neve> lapon kattintson a terméklista Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 elemére a Beállítások konfigurálása panel megnyitásához.
 7. A Szervizcsomagok területen jelölje be a Vegye bele a Service Pack 1 szervizcsomagot az Autodesk.com webhelyről lehetőséget, majd kattintson a Letöltés gombra.
 8. Jelölje be az opciót, ami a szervizcsomagokat is a példányhoz csatolja.
 9. Tekintse át az információkat és hajtsa végre a szükséges módosításokat, majd kattintson a Létrehozás gombra. Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 új telepítései ezután automatikusan tartalmazzák a szervizcsomagot.

Vissza a lap tetejére

A szervizcsomag eltávolítása

A sikeres eltávolításhoz szükség van az eredeti telepítési forrásfájlokra. A szervizcsomag nem távolítható el, ha a telepítési forrás egy, a Service Pack 1 szervizcsomaggal egyesített hálózati rendszer-felügyeleti lemezkép.

A szervizcsomag egy különálló számítógépről történő eltávolításához kövesse az alábbi utasításokat.

 1. Helyezze be a termék adathordozóját (például az Autodesk AutoCAD Civil 3D telepítőlemezét), illetve győződjön meg arról, hogy a telepítés forrásfájlja rendelkezésre áll-e.
 2. A Windows Vezérlőpult > Programok telepítése és törlése párbeszédpanelen válassza a Telepített frissítések megjelenítése lehetőséget.
 3. Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 fejléc alatt kattintson az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 SP1 elemre, majd válassza az Eltávolítás lehetőséget.

Megjegyzés: Ha olyan környezetben távolítja el a szervizcsomagot, ahol az AutoCAD Map 3D 2014 és az AutoCAD Civil 3D 2014 ugyanarra a számítógépre van telepítve, akkor az alkalmazás indításkor licencelési hibákba ütközhet. Ha ez előfordul, kövesse az alábbi utasításokat a probléma megoldásához:

A problémát az okozza, hogy nincs szinkronizálva a telepítés gyökérmappájában található adlmint.dll és adlm_libFNP.dll fájl.

Másolja át ezt a két, a „<DVD Drive>:\x64\C3D\Program Files\Root\Retargetable Folder #2” mappában található fájlt a telepítési DVD-ről a telepítés gyökérmappájába (például: C:\Program Files\Autodesk\Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014).

Vissza a lap tetejére


Copyright ©2013 Autodesk, Inc.