Autodesk Vault Data Management

Megjegyzés az Autodesk Vault Data Management ügyfelei számára

Az Autodesk folyamatosan a lehető legjobb minőségű termékek előállítására törekszik, és ennek jegyében adta ki a jelen Tudnivalók dokumentumot, mely a következő problémát tárgyalja:

A Vault Basic Office bővítménylap nem jeleníthető meg helyesen a Microsoft Excel, a Microsoft Word és a Microsoft Powerpoint alkalmazásokban.

Tartalom

 


A Vault Basic Office bővítménylap 64 bites Windows környezetben nem jeleníthető meg helyesen a 32 bites Microsoft Office alkalmazásokban.

A hibát a Vault tár ügyféloldalán figyelték meg, és az alábbi eljárást követve oldható meg.

Vissza a tetejére

Ez a megoldás kizárólag a 64 bites Vault Basic 2013 alkalmazásra vonatkozik.

Vissza a tetejére


Ezt a módszert kizárólag azokon a rendszereken kell végrehajtani, amelyeket közvetlenül érinti(k) a fent leírható probléma vagy problémák. A jelen Tudnivalók fájl kizárólag ezeknek a problémáknak a megoldását célozza.

Vissza a tetejére


Telepített 64 bites Vault Basic 2013 esetén:

1. Másolja át a „VaultAddInRes.dll” és a „VaultClientRes.dll” fájlokat a Vault Basic ügyfélalkalmazás telepítési mappájából:

„(egyéni telepítési mappa)\x86\[nyelv-nyelv]\Vault\Program Files\Autodesk\Data Management Applications\Office Addin 2013\”

2. Nyissa meg a következő a mappát:

„C:\Program Files (x86)\Autodesk\Data Management Applications\Office Addin 2013\”

3. A meglévő fájlokat felülírva illessze be a „VaultAddInRes.dll” és „VaultClientRes.dll” fájlokat a fenti mappába.

Vissza a tetejéreKöszönjük a felhasználóinknak, hogy azonosították ezt a problémát, és jelezték nekünk. Ezek a visszajelzések teszik lehetővé számunkra, hogy javítsuk a terméket, és a legjobb megoldást kínáljuk Önöknek a Vault Data Management alkalmazásban. Az Autodesk egyben szeretné azt is megköszönni, hogy továbbra is termékünket használják, és várjuk visszajelzéseiket ezzel a frissítési verzióval kapcsolatban.

Köszönjük!

Tisztelettel,

Az Autodesk Vault Data Management csapata

Copyright © 2012 Autodesk, Inc.