Frissítés 3 az Autodesk Vault 2012 termékhez
Az Autodesk Vault Basic 2012, az Autodesk Vault Workgroup 2012, az Autodesk Vault Collaboration 2012 és az Autodesk Vault Professional 2012 termékekhez

2013. június


Kiadáshoz kapcsolódó megjegyzések – Tudnivalók fájl
Autodesk, Inc.

Az Autodesk folyamatosan a kiváló minőségű termékek előállítására törekszik. Ezért bocsátotta ki a „Frissítés 3 az Autodesk Vault 2012 termékhez (ügyfél)” és a „Frissítés 3 az Autodesk Vault 2012 termékhez (kiszolgáló)” csomagokat az Autodesk Vault Basic 2012, az Autodesk Vault Workgroup 2012, az Autodesk Vault Collaboration 2012 és az Autodesk Vault Professional 2012 termékekhez. Ezek a frissítések az említett kiadások számos problémáját kezelik és kijavítják. Ez a TUDNIVALÓK fájl leírja, hogyan kell telepíteni a frissítést, milyen problémákat javít ki és hogyan tölthető le.

MEGJEGYZÉS: A Tudnivalók dokumentumban lévő Vault 2012 megjelölések az Autodesk Vault Basic 2012, az Autodesk Vault Workgroup 2012, az Autodesk Vault Collaboration 2012 és az Autodesk Vault Professional 2012 termékekre vonatkoznak.LETÖLTÉSI HELY

         A „Frissítés 3 az Autodesk Vault 2012 termékhez” fájl a következő helyen található meg: Autodesk Vault szolgáltatások és támogatás

TELEPÍTÉS

FIGYELMEZTETÉS: Ha nem követi az útmutatásokat, az néhány hely használhatatlanná válásához vezethet. Ez a művelet az Egyszeres hely, Többszörös hely és Összekapcsolt munkacsoport telepítésekre vonatkozik.

MEGJEGYZÉS: A jelen frissítés alkalmazása előtt mindig győződjön meg róla, hogy készített biztonsági mentést.

Ügyféloldali telepítés – mindegyik Autodesk Vault Client 2012 ügyfélre.

 1. Futtassa az „Autodesk Vault 2012 Update 3 (Client).msp” fájlt a Vault Explorer ügyfelen a frissítés telepítéséhez.

Kiszolgálóoldali telepítés – minden ADMS kiszolgálón (Autodesk Data Management Server) végrehajtandó.

 1. Nyissa meg az ADMS Console alkalmazást.
 2. Ellenőrizze, hogy az összes adatbázis legfrissebb verziója legyen áttelepítve.
 3. Zárja be az ADMS Console alkalmazást.
 4. Az „iisreset” parancssorba történő begépelésével indítsa újra a webszolgáltatást.
 5. A frissítés telepítéséhez futtassa az „Autodesk Vault 2012 Update 3 (Server).msp” fájlt az ADMS szerveren.
 6. Minden ADMS kiszolgáló esetén ismételje meg ezeket a lépéseket.

Adatbázis-frissítés – minden Autodesk Data Management Server (ADMS) kiszolgáló esetén EGYSZER hajtsa végre.

FIGYELMEZTETÉS: NE FOLYTASSA, amíg a Frissítés 3 sikeres telepítése meg nem történik az ÖSSZES ADMS kiszolgálón.

 1. Használja a megfelelő kiszolgálót és ADMS Console alkalmazást;
 2. Az „iisreset” parancssorba történő begépelésével indítsa újra a webszolgáltatást.
 3. Nyissa meg az ADMS Console alkalmazást, és végezze el az adatbázis-áttelepítést.
 4. Ha szükséges, csatolja a korábban eltávolított adatbázisokat, és hagyja befejeződni az áttelepítést.

       MEGJEGYZÉS:
Összekapcsolt munkacsoporti környezet esetén előfordulhat, hogy az SQL pillanatkép-kezelő ügynök nem képes létrehozni a kezdeti pillanatképet. Ebben az esetben indítsa újra az SQL pillanatkép-kezelő ügynököt.

A TÁRGYALT PROBLÉMÁK ÖSSZEFOGLALÁSA

Ismert, megoldott problémák
 1. Az Autodesk referenciajavító segédprogram következő ismert problémái oldódtak meg.
 2. Bizonyos többszörös gyermekkapcsolatot tartalmazó összeállítások esetenként redundáns kapcsolati információt adtak eredményül. A frissítés eltávolítja a szükségtelen adatokat, így megnövekedett tisztítási teljesítményt eredményez.
 3. Az igen nagy számú webklienst használó felhasználóval rendelkező rendszernél előfordulhatott, hogy a naplófájl nem válaszolt, és a Vault ügyfél a következő üzenetet jelenítette meg: „A Vault támadást érzékelt a biztonsági alrendszerben. A licencekkel nem rendelkező ügyfelek hozzáférése le lett tiltva.” A vlog naplóban több „EngedélyManipulálásaÉszleve [320]” üzenet lehetett.
 4. Az egyéni Office fájltulajdonságba leképezett Vault-tulajdonságok esetén az eszköztár Tulajdonságok frissítése gombja inaktívvá válhatott, amikor előfizetői ADMS-példányokon fértek hozzá az Office-fájlokhoz.

Autodesk Vault Professional, Autodesk Vault Workgroup, Autodesk Vault Basic, Autodesk Data Management Server, Autodesk Inventor, AutoCAD, AutoCAD Mechanical, and AutoCAD Electrical are trademarks of Autodesk, Inc. in the United States and/or other countries. Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows 7, Microsoft Office 2003, Microsoft Office 2007, and Microsoft Office 2010 are either trademarks or registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Vissza a lap tetejére


Copyright © 2013 Autodesk, Inc.