Frissítés 1 az Autodesk Vault 2013 Szervizcsomag 1 termékhez
az Autodesk Vault Basic 2013, az Autodesk Vault Workgroup 2013, az Autodesk Vault Collaboration 2013 és az Autodesk Vault Professional 2013 termékekhez

2013. június


Kiadáshoz kapcsolódó megjegyzések – Tudnivalók fájl
Autodesk, Inc.

Az Autodesk folyamatosan a kiváló minőségű termékek előállítására törekszik. Ezért bocsátotta ki a „Frissítés 1 az Autodesk Vault 2013 szervizcsomag 1 termékhez (ügyfél)” és a „Frissítés 1 az Autodesk Vault 2013 szervizcsomag 1 termékhez (kiszolgáló)” csomagokat az Autodesk Vault Basic 2013, az Autodesk Vault Workgroup 2013, az Autodesk Vault Collaboration 2013 és az Autodesk Vault Professional 2013 termékekhez. Ezek a frissítések az említett kiadások számos problémáját kezelik és kijavítják. Ez a TUDNIVALÓK fájl leírja, hogyan kell telepíteni a frissítést, milyen problémákat javít ki és hogyan tölthető le.

MEGJEGYZÉS: A Tudnivalók dokumentumban lévő Vault 2013 megjelölések az Autodesk Vault Basic 2013, az Autodesk Vault Workgroup 2013, az Autodesk Vault Collaboration 2013 és az Autodesk Vault Professional 2013 termékekre vonatkoznak.LETÖLTÉSI HELY

         A „Frissítés 1 az Autodesk Vault 2013 Szervizcsomag 1 termékhez” fájl a következő helyen található meg: Autodesk Vault szolgáltatások és támogatás

TELEPÍTÉS

FIGYELMEZTETÉS: Ha nem követi az útmutatásokat, az néhány hely használhatatlanná válásához vezethet. Ez a művelet az Egyszeres hely, Többszörös hely és Összekapcsolt munkacsoport telepítésekre vonatkozik.

MEGJEGYZÉS: A jelen szervizcsomag alkalmazása előtt mindig győződjön meg róla, hogy készített biztonsági mentést.

Ügyféloldali telepítés – mindegyik Autodesk Vault Client 2013 ügyfélre.

 1. Futtassa az „Autodesk Vault 2013 SP1 Update 1 (Client).msp” fájlt a Vault Explorer ügyfelen a szervizcsomag telepítéséhez.

Kiszolgálóoldali telepítés – minden ADMS kiszolgálón (Autodesk Data Management Server) végrehajtandó.

 1. Nyissa meg az ADMS Console alkalmazást.
 2. Ellenőrizze, hogy az összes adatbázis legfrissebb verziója legyen áttelepítve.
 3. Zárja be az ADMS Console alkalmazást.
 4. Az „iisreset” parancssorba történő begépelésével indítsa újra a webszolgáltatást.
 5. A szervizcsomag telepítéséhez futtassa az „Autodesk Vault 2013 SP1 Update 1 (Server).msp” fájlt az ADMS kiszolgálón.
 6. Minden ADMS kiszolgáló esetén ismételje meg ezeket a lépéseket.

Adatbázis-frissítés – minden Autodesk Data Management Server (ADMS) kiszolgáló esetén EGYSZER hajtsa végre.

FIGYELMEZTETÉS: NE FOLYTASSA, amíg a Frissítés 1 sikeres telepítése meg nem történik az ÖSSZES ADMS kiszolgálón.

 1. Használja a megfelelő kiszolgálót és ADMS Console alkalmazást;
 2. Az „iisreset” parancssorba történő begépelésével indítsa újra a webszolgáltatást.
 3. Nyissa meg az ADMS Console alkalmazást, és végezze el az adatbázis-áttelepítést.
 4. Ha szükséges, csatolja a korábban eltávolított adatbázisokat, és hagyja befejeződni az áttelepítést.

       MEGJEGYZÉS:
Összekapcsolt munkacsoporti környezet esetén előfordulhat, hogy az SQL pillanatkép-kezelő ügynök nem képes létrehozni a kezdeti pillanatképet. Ebben az esetben indítsa újra az SQL pillanatkép-kezelő ügynököt.

A TÁRGYALT PROBLÉMÁK ÖSSZEFOGLALÁSA

Ismert, megoldott problémák
 1. Az Autodesk referenciajavító segédprogram következő ismert problémái oldódtak meg.
 2. Bizonyos többszörös gyermekkapcsolatot tartalmazó összeállítások esetenként redundáns kapcsolati információt adtak eredményül. A frissítés eltávolítja a szükségtelen adatokat, így megnövekedett tisztítási teljesítményt eredményez.
 3. A kétirányú leképezéssel konfigurált AutoCAD tulajdonságok nem frissültek bizonyos tulajdonságfrissítési műveletek (különösen API-hívások) végrehajtásakor.
 4. A DWG-fájlok nyomtatáskezelő használatával történő nyomtatásakor a termék japán verzióiban a Vault Explorer nem válaszol.
 5. Összeállítások Vault tárba történő leadásakor esetenként nem megfelelő DBJ-értékek jönnek létre, ami helytelen tételszámokat eredményez. A frissítés a Vault tárhoz adott új adatokra vonatkozik. Meglévő adatoknál a DBJ-adatokat csak a fájl lefoglalása, szerkesztése, majd újbóli leadása esetén javítja ki az alkalmazás.
 6. Igen nagy számú összeállítás esetén a Vault párbeszédpanelek megnyitása memóriatúllépést okozhatott, és az Inventor összeomlott.
 7. Nem angol nyelvű változatoknál az alkalmazás nem az alapértelmezett nyelven vette figyelembe a tizedeselválasztó karaktereket. Ez azt okozta, hogy a 22.22 DBJ-érték 2222 értékre változott. A frissítés a Vault tárhoz adott új adatokra vonatkozik. Meglévő adatoknál a DBJ-adatokat csak a fájl lefoglalása, szerkesztése, majd újbóli leadása esetén javítja ki az alkalmazás.
 8. Bizonyos többszörös gyermekkapcsolatot tartalmazó összeállítások esetenként redundáns kapcsolati információt adtak eredményül. A frissítés eltávolítja a szükségtelen adatokat, így megnövekedett tisztítási teljesítményt eredményez.
 9. Az igen nagy számú webklienst használó felhasználóval rendelkező rendszernél előfordulhatott, hogy a naplófájl nem válaszolt, és a Vault ügyfél a következő üzenetet jelenítette meg: „A Vault támadást érzékelt a biztonsági alrendszerben. A licencekkel nem rendelkező ügyfelek hozzáférése le lett tiltva.” A vlog naplóban több „EngedélyManipulálásaÉszleve [320]” üzenet lehetett.
 10. Az egyéni Office fájltulajdonságba leképezett Vault-tulajdonságok esetén az eszköztár Tulajdonságok frissítése gombja inaktívvá válhatott, amikor előfizetői ADMS-példányokon fértek hozzá az Office-fájlokhoz.
 11. 50 vagy több Office-dokumentum egyidejű leadásakor nem került be az összes fájl a Vault tárba.
 12. Csak a Vault Professional esetén kijavítva – Az Outlook alkalmazásból származó e-maileket nem adta le az alkalmazás a Vault tárba, ha egyidejűleg több leadási művelet zajlott.
 13. CER: Az Inventor alkalmazás váratlanul kilépett az iAlkatrészek vagy iÖsszeállítások elemfájljainak létrehozásakor, ha a fájlok és az elemek nevei különböztek. (Ennek a problémának a megoldásához telepíteni kell a Autodesk Inventor 2013 Szervizcsomag 2 kiadást.)
 14. A tételek Hozzárendelés vagy Elem frissítése párbeszédpanelek használatával történő frissítésekor esetenként csak a gyermekek első szintje jelent meg a tétel-hozzárendelési varázslóban, akkor is, ha más gyermekeket is frissíteni kellett a tételek kiadhatósága előtt.

Autodesk Vault Professional, Autodesk Vault Workgroup, Autodesk Vault Basic, Autodesk Data Management Server, Autodesk Inventor, AutoCAD, AutoCAD Mechanical, and AutoCAD Electrical are trademarks of Autodesk, Inc. in the United States and/or other countries. Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows 7, Microsoft Office 2003, Microsoft Office 2007, and Microsoft Office 2010 are either trademarks or registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Vissza a lap tetejére


Copyright © 2013 Autodesk, Inc.