Frissítés 2 az Autodesk Vault 2013 Szervizcsomag 1 termékhez
az Autodesk Vault Basic 2013, az Autodesk Vault Workgroup 2013, az Autodesk Vault Collaboration 2013 és az Autodesk Vault Professional 2013 termékekhez

2013. augusztus


Kiadáshoz kapcsolódó megjegyzések – Tudnivalók fájl
Autodesk, Inc.

Az Autodesk folyamatosan a kiváló minőségű termékek előállítására törekszik. Ezért bocsátotta ki a „Frissítés 2 az Autodesk Vault 2013 szervizcsomag 1 termékhez (ügyfél)” és a „Frissítés 2 az Autodesk Vault 2013 szervizcsomag 1 termékhez (kiszolgáló)” csomagokat az Autodesk Vault Basic 2013, az Autodesk Vault Workgroup 2013, az Autodesk Vault Collaboration 2013 és az Autodesk Vault Professional 2013 termékekhez. Ezek a frissítések az említett kiadások számos problémáját kezelik és kijavítják. Ez a TUDNIVALÓK fájl leírja, hogyan kell telepíteni a frissítést, milyen problémákat javít ki és hogyan tölthető le.

MEGJEGYZÉS: A Tudnivalók dokumentumban lévő Vault 2013 megjelölések az Autodesk Vault Basic 2013, az Autodesk Vault Workgroup 2013, az Autodesk Vault Collaboration 2013 és az Autodesk Vault Professional 2013 termékekre vonatkoznak.



LETÖLTÉSI HELY

         A „Frissítés 2 az Autodesk Vault 2013 Szervizcsomag 1 termékhez” fájl a következő helyen található meg: Autodesk Vault szolgáltatások és támogatás

TELEPÍTÉS

FIGYELMEZTETÉS: Ha nem követi az útmutatásokat, az néhány hely használhatatlanná válásához vezethet. Ez a művelet az Egyszeres hely, Többszörös hely és Összekapcsolt munkacsoport telepítésekre vonatkozik.

MEGJEGYZÉS: A jelen frissítés alkalmazása előtt mindig győződjön meg róla, hogy készített biztonsági mentést.

Ügyféloldali telepítés – mindegyik Autodesk Vault Client 2013 ügyfélre.

 1. Futtassa az „Autodesk Vault 2013 Service Pack 1 Update 2 (Client).msp” fájlt a Vault Explorer ügyfelen a frissítés telepítéséhez.

Kiszolgálóoldali telepítés – minden ADMS kiszolgálón (Autodesk Data Management Server) végrehajtandó.

 1. Nyissa meg az ADMS Console alkalmazást.
 2. Ellenőrizze, hogy az összes adatbázis legfrissebb verziója legyen áttelepítve.
 3. Zárja be az ADMS Console alkalmazást.
 4. Az „iisreset” parancssorba történő begépelésével indítsa újra a webszolgáltatást.
 5. A frissítés telepítéséhez futtassa az „Autodesk Vault 2013 Service Pack 1 Update 2 (Server).msp” fájlt az ADMS kiszolgálón.
 6. Minden ADMS kiszolgáló esetén ismételje meg ezeket a lépéseket.

Adatbázis-frissítés – minden Autodesk Data Management Server (ADMS) kiszolgáló esetén EGYSZER hajtsa végre.

FIGYELMEZTETÉS: NE FOLYTASSA, amíg a Frissítés 2 sikeres telepítése meg nem történik az ÖSSZES ADMS kiszolgálón.

 1. Használja a megfelelő kiszolgálót és ADMS Console alkalmazást;
 2. Az „iisreset” parancssorba történő begépelésével indítsa újra a webszolgáltatást.
 3. Nyissa meg az ADMS Console alkalmazást, és végezze el az adatbázis-áttelepítést.
 4. Ha szükséges, csatolja a korábban eltávolított adatbázisokat, és hagyja befejeződni az áttelepítést.

       MEGJEGYZÉS:
Összekapcsolt munkacsoporti környezet esetén előfordulhat, hogy az SQL pillanatkép-kezelő ügynök nem képes létrehozni a kezdeti pillanatképet. Ebben az esetben indítsa újra az SQL pillanatkép-kezelő ügynököt.

A TÁRGYALT PROBLÉMÁK ÖSSZEFOGLALÁSA

Ismert, megoldott problémák
 1. A Változtatási kérelem jóváhagyása párbeszédpanel ezentúl támogatja a Windows hitelesítést.
 2. Megoldódott a probléma azzal a verziórendezési kérelemmel, amely a „fájl csatolása” és a „DBJ-elem szerkesztése” sajátosságok működésképtelenségét okozta.
 3. Bizonyos munkafolyamatok a „DXperience” próbaverziós párbeszédpanelének előugrását okozták.
 4. Megoldódtak a többszörös tartalomforrások tulajdonságszolgáltatási problémái, így nem következik be hiba a DWG-fájl lefoglalásakor, valamint nem omlik össze az IIS munkafolyamat.
 5. Megoldódott a Vault tár konfigurációjának importálási hibája.
 6. A felhasználói definiálású tulajdonsághoz leképezett számozási sémát alkalmazó elemszámozás az alapértelmezett szekvenciális számozást alkalmazta.

Autodesk Vault Professional, Autodesk Vault Collaboration, Autodesk Vault Workgroup, Autodesk Vault Basic, Autodesk Data Management Server, Autodesk Inventor, AutoCAD, AutoCAD Mechanical, and AutoCAD Electrical are trademarks of Autodesk, Inc. in the United States and/or other countries. Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows 7, Microsoft Office 2003, Microsoft Office 2007, and Microsoft Office 2010 are either trademarks or registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Vissza a lap tetejére


Copyright © 2013 Autodesk, Inc.