Értesítés az AutoCAD Mechanical felhasználói számára

 

A kitűnő minőségű termékek biztosítása érdekében tett erőfeszítések részeként az Autodesk kiadta az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 szervizcsomagot, amely kijavítja az AutoCAD Mechanical 2007 termékkel kapcsolatos hibákat, vagy megoldást kínál azokra.

 

Ez a TUDNIVALÓK fájl bemutatja, hogy mely hibák azonosítása vagy javítása történt meg, honnan tölthető le a frissítés, illetve hogyan történjen annak telepítése.

 

Tartalom:

 

Előkövetelmények

Telepítési útmutató

Az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 által kezelt problémák

Megjegyzések (vegyes)

Az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 letöltési helye

 

Előkövetelmények

 

Az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 mérete megközelítőleg 14,5 MB.

 

Legalább 100 MB szabad lemezterület szükséges az ideiglenes fájlok létrehozásához.

 

A Service Pack 1 tartalmaz minden korábbi javítást, és alkalmazható az AutoCAD Mechanical 2007 példányon függetlenül attól, hogy telepítve van-e a Hotfix1 gyorsjavítás. Rendszergazdai jogosultsággal kell rendelkeznie ahhoz, hogy az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 szervizcsomagot telepíthesse Windows 2000, Windows XP Professional vagy Windows XP Home rendszerre.

 

Telepítési útmutató

 

 

  1. Töltse le az acm2007_swl_SP1.exe fájlt, az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 telepítőjét.

  

Megjegyzés: Ez a Service Pack 1 az összes nyelvi verziót frissíti. A korábbi kiadásokban külön szervizcsomag tartozott minden egyes nyelvi verzióhoz. Ez másképpen van az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 esetében.

 

  1. A telepítő futtatásához kattintson rá duplán.
  1. Az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 telepítésének befejezését követően megjelenik egy üzenet, amely a javítások sikeres végrehajtásáról tájékoztat.

 

A szervizcsomag megfelelő telepítésének ellenőrzéséhez indítsa el az AutoCAD Mechanical 2007 programot, majd adja ki az AMVER parancsot a parancssorban.  Szöveges ablak jelenik meg, amelyben az „AutoCAD Mechanical 2007 SP1” szöveg szerepel. Ajánlott a Microsoft Windows újraindítása a szervizcsomag telepítése után.

 

Megjegyzés: Szervizcsomag telepítését követően nincs lehetőség annak eltávolítására automatikus eltávolítóprogram segítségével. A szervizcsomag által végrehajtott módosítások visszavonásához el kell távolítania, majd újra kell telepítenie a terméket.

 

Hálózati telepítés

 

Nincs lehetőség új hálózati telepítési faszerkezet kialakítására a már meglévőn kívül. Ha meg kívánja tartani az eredeti telepítési faszerkezetet, a módosítások végrehajtása előtt készítsen róla másolatot másik elérési útra.

 

További információkért olvassa el az Útmutató hálózati rendszergazdáknak című kiadvány 3. fejezetét.

 

A Hálózati telepítővarázsló esetében .MSP szervizcsomagfájl szükséges.  Az .MSP fájl szervizcsomagból történő kibontásának menete:

 

  1. A Windows Start menüben kattintson a Futtatás elemre.
  2. A Megnyitás mezőbe írja be: cmd, majd kattintson az OK gombra. Megjelenik a parancsablak.
  3. Váltson a szervizcsomag futtatható állományát tartalmazó mappára.
  4. Írja be a szervizcsomag nevét és az /e karaktereket, majd adjon meg kimeneti útvonalat az .MSP fájlnak. Például az AutoCAD Mechanical 2007 szervizcsomagjának kibontásához ezt írja be: acm2007_swl_SP1.exe /e c:\temp\SP1.MSP
  5. Másolja az SP1 csomag MSP-fájlját a telepítési helyre.

 

Ezt követően a Hálózati telepítővarázsló képes végrehajtani a frissítést a fájl segítségével.

 

Az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 által kezelt problémák

 

Ez a csomag az AutoCAD 2007 Service Pack 1 szervizcsomagot tartalmazza. A szervizcsomag által kezelt problémákra vonatkozó információkért olvassa el a Tudnivalók nevű fájlt a következő helyen: http://usa.autodesk.com/getdoc/id=DL7974178.

 

Ez a szervizcsomag az AutoCAD Mechanical termék következő problémáit hárítja el:

 

Kijavított végzetes hibák:

 

 

Darabjegyzék, alkatrészlista és tételszámok:

 

 

Szabványos alkatrészek és sajátosságok:

 

 

Jelölések és méretezés:

 

 

2D szerkezet:

 

 

Inventor-kapcsolat:

 

 

API:

 

 

Egyéb kijavított hibák:

 

 

Fontos információk a Vault felhasználói számára:

 

Amennyiben Autodesk Vault 5 terméket használ az AutoCAD Mechanical 2007 szoftverrel, telepítenie kell az Autodesk Vault 5 Service Pack 1 szervizcsomagot.  Ez a szervizcsomag elérhető az Autodesk Support webhelyen.

  

Megjegyzések (vegyes)

 

Az AutoCAD Mechanical 2007, az AutoCAD Mechanical 2007 Hotfix1 és az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 ugyanazt a fájlformátumot használja. Az ezen verziók bármelyikében létrehozott rajzfájlok kölcsönösen kompatibilisek.

 

Az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 letöltési helye

 

Az AutoCAD Mechanical 2007 Service Pack 1 telepítőjét letöltheti a Live Update segítségével, illetve beszerezheti a következő helyről is:

 

http://www.autodesk.com/autocadmech-updates

 

Köszönet a hibákat megtaláló és azokról jelentést küldő minden ügyfelünknek! Ezek a hibajelentések lehetővé teszik számunkra a termék javítását, és a gépészeti tervezés lehető legjobb eszközének biztosítását ügyfeleink felé. Az Autodesk cég egyúttal köszönetet mond a további termékhasználatért és az ezen frissítés tartalmával kapcsolatos esetleges visszajelzésekért.

 

Ismét köszönjük, hogy Autodesk terméket választott!

 

Tisztelettel:

Az AutoCAD Mechanical csapata