Service Pack 1 szervizcsomag az Autodesk Vault 2008 és Autodesk Productstream 2008 termékekhez
2007. augusztus 20.

Kiadási megjegyzések – Tudnivalók fájl
Autodesk, Inc.

Magas színvonalú termékek előállítását célzó folyamatos törekvésének keretében az Autodesk közrebocsátja a Vault 2008 és Productstream 2008 szoftverekhez tartozó Service Pack 1 szervizcsomagot, amely a Vault 2008 és a Productstream 2008 szoftverekre vonatkozó különböző problémák kijavítására vagy megoldására szolgál. Ebben a TUDNIVALÓK fájlban a szervizcsomag telepítésének módja, a kijavított problémák listája, valamint a frissítés letöltési információi olvashatók.

TELEPÍTÉSI UTASÍTÁSOK

A SZERVIZCSOMAG LETÖLTÉSI HELYE

MICROSOFT OFFICE 2007 TÁMOGATÁS

A SZERVIZCSOMAG ÁLTAL MEGOLDOTT PROBLÉMÁK

JOGI MEGJEGYZÉSEK

Az Autodesk Inventor, az Autodesk Vault, az Autodesk Data Management Server, az Autodesk Productstream, az Autodesk Autoloader, az AutoCAD, az AutoCAD Mechanical, a Mechanical Desktop és az AutoCAD Electrical védjegyek vagy bejegyzett védjegyek az Autodesk, Inc. tulajdonában az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Windows 2000, a Windows 2003 Server, a Windows 2000 Server, a Windows XP, a Windows Vista, a Microsoft Office XP, a Microsoft Office 2000, a Microsoft Office 2003, a Microsoft Office 2007, a Microsoft Word, a Microsoft PowerPoint és a Microsoft Excel védjegy vagy bejegyzett védjegy a Microsoft Corporation tulajdonában, az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Minden más védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona.