Autodesk Data Management Server 5 SP1
2006. szeptember 1.

Verzióval kapcsolatos megjegyzések - Tudnivalók fájl
Autodesk, Inc.

Magas színvonalú termékek előállítását célzó folyamatos törekvésének keretében az Autodesk közrebocsátja az Autodesk Data Management Server 5 Service Pack 1 frissítőcsomagot, amely megoldást nyújthat több, az Autodesk Vault 5 és Productstream 5 szoftverekkel kapcsolatos problémára. A jelen TUDNIVALÓK fájl a frissítőcsomag telepítésével, a megcélzott problémákkal és a frissítés letöltési módjával foglalkozik.

TELEPÍTÉS

FRISSÍTŐCSOMAG LETÖLTÉSI HELYE

A FRISSÍTŐCSOMAG ÁLTAL MEGOLDOTT PROBLÉMÁK ÖSSZEGZÉSE

JOGI MEGJEGYZÉSEK

Az Autodesk Inventor, az Autodesk Vault, az Autodesk Data Management Server, az Autodesk Productstream, az AutoCAD, az AutoCAD Mechanical, a Mechanical Desktop és az AutoCAD Electrical védjegyek vagy bejegyzett védjegyek az Autodesk, Inc. tulajdonában az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Windows 2000, Windows 2003 Server, Windows 2000 Server, Windows XP, Microsoft Office XP, Microsoft Office 2000, Microsoft Office 2003, Microsoft Word és Microsoft Excel védjegy vagy bejegyzett védjegy a Microsoft Corporation tulajdonában, az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Minden más védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona.