AutoCAD 2007 és AutoCAD LT 2007 Service Pack 1 Tudnivalók

Ez a Tudnivalók fájl a szervizcsomag telepítésével és használatával kapcsolatos legfrissebb információkat tartalmazza. Erősen ajánlott ezen dokumentum végigolvasása a szervizcsomag telepítése előtt. A későbbi használat érdekében mentse ezt a Tudnivalók fájlt a merevlemezre, vagy nyomtasson ki belőle egy példányt.


Tartalom


Kinek érdemes telepítenie a szervizcsomagot?

A Service Pack 1 a következő Autodesk termékekhez készült, minden támogatott operációs rendszerre és nyelvre. Győződjön meg arról, hogy a megfelelő szervizcsomagot telepíti alkalmazásához.


A szervizcsomag által orvosolt elsődleges problémák

A Felhasználói hibajelentés eszköz segítségével bejelentett hibák

A Felhasználói hibajelentés eszközt használó felhasználók bejelentéseinek eredményeként számos problémát azonosítottunk és kijavítottunk. A következő szolgáltatások frissítése történt meg:

Általános frissítések

A szervizcsomag egyéb újdonságai között megtalálhatók a következő frissítések:

3D Navigáció

Felhasználói felület testreszabása

Méretezés

Külső referenciák

Sraffozás

Internet

Anyagok

Módosítás

Bekezdéses szöveg és szöveg

Hálózatok

Teljesítmény

Nyomtatás és közzététel

Biztonság

Testmodellezés

Indítás, mentés, megnyitás és bezárás


Általános telepítési információk

A telepítés előtt

Tekintse át a következő szempontokat a szervizcsomag telepítésére való felkészülésnél:

Windows parancssori kapcsolók

Két Microsoft® Windows® parancssori kapcsoló lett beépítve ebbe a szervizcsomagba:

Az /e parancssori kapcsoló használatával kapcsolatos útmutatásokat az alábbi eljárások tartalmazzák.


Telepítési útmutató


Jelen javítócsomag alkalmazása egyfelhasználós telepítés esetén

A következő utasítások a szervizcsomag egy különálló számítógépre történő telepítésére vonatkoznak.

Egyfelhasználós telepítés frissítése

 1. Töltse le a szervizcsomagot és mentse el azt egy mappába!
 2. Tegye a meghajtóba a termék CD lemezét (például az AutoCAD CD-t)!
 3. Keresse meg a mappát, ahova elmentette a szervizcsomagot, és kattintson kétszer az indítható (EXE) fájlra!

A szervizcsomag telepítése helyi hálózaton keresztül

E szervizcsomag hálózaton keresztüli telepítéséhez használhatja a Kommunikációs központot. A CAD rendszergazda vezérlőpanel Kommunikációs központ tabulátorán részletes információkat talál a hálózaton keresztüli frissítésre vonatkozóan.


Megjegyzés: A CAD rendszergazda vezérlőpanelt a termék telepítő CD-lemezéről telepítheti a Hálózati telepítés kiválasztásával, majd az Autodesk CAD Manager Tools 4.0 kiválasztásával a Médiaböngészőben.

Szervizcsomag alkalmazása hálózati adminisztratív telepítésre

A következő terjesztési módszerek csak a Hálózati telepítő varázslóval létrehozott adminisztratív telepítésekre vonatkoznak. Miután elvégezte a következő műveleteket, a termékek további telepítései tartalmazni fogják a szervizcsomag frissítéseit.

A letöltött szervizcsomag fájl tartalmaz egy MSP (Microsoft Patch) fájl, amit az indítható fájlból a /e (kitömörítés, extract) kapcsolóval nyerhet ki. A szintaktikára példát az alábbi, 2. lépésben olvashat.

Szervizcsomag hozzáadása egy új adminisztratív telepítéshez

 1. Az Autodesk Product Support (terméktámogatás) weboldalról töltse le a szervizcsomag EXE fájlját a helyi számítógépre!
 2. A Start menüben (Windows) válassza a Futtatás menüpontot. Adja meg a következő információkat, és kattintson az OK gombra:

  <helyi_meghajtó:>\< javítócsomag_név>\ /e <helyi_meghajtó:>\< javítócsomag_név>.msp

 3. Azon a számítógépen, ahol telepítette a Hálózati telepítő varázslót, kattintson a Windows Start menü Programok > Autodesk > Hálózati telepítő varázsló pontra!
 4. A Hálózati telepítő varázsló Üdvözöljük lapján kattintson az Adminisztratív telepítés létrehozása pontra! Kattintson a Tovább nyomógombra!
 5. Az Adminisztratív telepítés létrehozása lap Adja meg az Autodesk telepítő (MSI) fájl helyét mezőjében adja meg az acad.msi (vagy acadlt.msi) fájlt, az adminisztratív telepítés alapjául használt MSI fájl elérési útvonalát. Ezt a fájlt a termék CD-jén a cdrom:\Bin\acadFeui (vagy cdrom:\Bin\acltFeui) mappában találja.
 6. Az Adminisztratív telepítés helye mezőbe billentyűzzön be egy létező megosztott hálózati helyet a telepítési forrás létrehozásához, vagy kattintson a Tallózás nyomógombra a hely megkereséséhez! A felhasználók erről a helyről telepítik a terméket.
 7. A Szervizcsomag alkalmazása mezőben adja meg a szervizcsomag elérési útvonalát (a 2. lépésben megadott helyet az .msp kiterjesztéssel együtt). Tallózhat is az MSP fájl megkereséséhez. Kattintson a Tovább nyomógombra!
 8. Ha a telepítéshez Csoportházirend Objektumot (GPO) használ, válassza a „Csoportházirend Objektumok használatával végzik ezt a telepítést” lehetőséget. Kattintson a Tovább nyomógombra!
 9. Kövesse a Hálózati telepítő varázsló utasításait a szervizcsomag telepítéséhez!

Szervizcsomag hozzáadása létező adminisztratív telepítéshez

 1. Az Autodesk Product Support (terméktámogatás) weboldalról töltse le a szervizcsomag EXE fájlját a helyi számítógépre!
 2. A Start menüben (Windows) válassza a Futtatás menüpontot. Adja meg a következő információkat, és kattintson az OK gombra.

  <helyi_meghajtó:>\< javítócsomag_név>\ /e <helyi_meghajtó:>\< javítócsomag_név>.msp

 3. Azon a számítógépen, ahol telepítette a Hálózati telepítő varázslót, kattintson a Windows Start menü Programok > Autodesk > Hálózati telepítő varázsló pontra!
 4. A Hálózati telepítő varázsló Üdvözöljük lapján kattintson az Adminisztratív telepítés módosítása pontra! Kattintson a Tovább nyomógombra!
 5. Az Adminisztratív telepítés módosítása lap MSI fájl kiválasztása listájában válasszon ki egy Autodesk MSI telepítő fájlt egy megosztott hálózati helyről, ami tartalmazza a módosítani kívánt adminisztratív telepítést. A felhasználók erről a helyről telepítik a terméket.
 6. A Szervizcsomag alkalmazása mezőben adja meg a szervizcsomag elérési útvonalát (a 2. lépésben megadott helyet az .msp kiterjesztéssel együtt). Tallózhat is az MSP fájl megkereséséhez. Kattintson a Tovább nyomógombra!
 7. Ha a telepítéshez Csoportházirend Objektumot (GPO) használ, válassza ki a „Csoportházirend Objektumok használatával végzik ezt a telepítést” lehetőséget. Kattintson a Tovább nyomógombra!
 8. Kövesse a Hálózati telepítő varázsló utasításait a szervizcsomag telepítéséhez.

A szervizcsomag által módosított fájlok

A terméktől és a telepítés típusától függően ez a szervizcsomag a következő fájlokat frissíti. A felsorolt elérési útvonalak a termékek nevét (például az AutoCAD nevet) a „<Termék>“ szóval helyettesítik.

Mappa: . . .Program Files\<Termék>

Mappa: ...Program Files\<Termék>\Drv

Mappa: ...Program Files\Common Files\Autodesk Shared

Mappa: ...Program Files\Common Files\Autodesk Shared\AcDwgFilter

Mappa: ...Program Files\Common Files\Autodesk Shared\Service


Copyright ® 2006 Autodesk, Inc.