AutoCAD Civil 3D 2012 1. szervizcsomag – Tudnivalók

Köszönjük, hogy letöltötte az AutoCAD® Civil 3D 2012 1. szervizcsomagját

Ebben a Tudnivalók dokumentumban olvashatók az ezen szervizcsomag telepítésére és használatára vonatkozó legfrissebb információk. A szervizcsomag telepítése előtt ajánlott az itt leírtakat végigolvasni. Az AutoCAD Civil 3D 2012 1. szervizcsomag az AutoCAD 2012 1. szervizcsomagban és az AutoCAD Map 3D 2012 1. szervizcsomagban található összes javítást tartalmazza. Mivel az AutoCAD Civil 3D az AutoCAD® és AutoCAD® Map 3D programokra épül, javasolt átnézni az AutoCAD és AutoCAD Map 3D Tudnivalók fájljait is, melyet az alábbi helyeken érhet el. Mentse ezeket a dokumentumokat számítógépe merevlemezére, vagy nyomtassa ki egy példányban, hogy a későbbiekben is meg tudja tekinteni a tartalmát.

AutoCAD® 2012 1. szervizcsomag – Tudnivalók

AutoCAD® Map 3D® 2012 1. szervizcsomag – Tudnivalók

Tartalom

Ez a szervizcsomag a következő – bármelyik támogatott operációs rendszeren, bármelyik nyelvi csomaggal futó – Autodesk termékek esetében telepíthető. Győződjön meg arról, hogy a szoftvernek megfelelő szervizcsomagot telepíti.

Ez a szervizcsomag tartalmazza az AutoCAD Civil 3D 2012 összes korábbi gyorsjavítását. Ezen szervizcsomag az AutoCAD 2012 Performance Slowdown gyorsjavítását is tartalmazza.

A Live Update karbantartási szervizcsomagok telepítéséhez a Kommunikációs központot is használhatja, amely automatikusan megjeleníti a termékhez megjelenő szervizcsomagokat.

32 bites termék
Frissítés
AutoCAD Civil 3D 2012 c3d2012_win32_sp1.exe    

64 bites termék
Frissítés
AutoCAD Civil 3D 2012 c3d2012_win64_sp1.exe

 

Vissza az oldal tetejére

A szervizcsomagot a következő operációs rendszerek valamelyikével használhatja:

A következők 2. szervizcsomagja (SP2), illetve 3. szervizcsomagja (SP3):

A következők 1. szervizcsomagja (SP1), illetve 2. szervizcsomagja (SP2):

A következő Windows® 7 operációs rendszerek:

Vissza az oldal tetejére

A szervizcsomag telepítésekor ajánlott jobb gombbal a telepítőre kattintani, majd kiválasztani a „Futtatás rendszergazdaként” lehetőséget. A szervizcsomag telepítésekor egy üzenet jelenik meg, melyen az "Alkalmazások automatikus leállítása és a telepítést követő újraindításuk", illetve a "Mellőzés" opciók jelennek meg. Nem javasolt, hogy az "Alkalmazások automatikus leállítása és a telepítést követő újraindításuk" lehetőséget válassza. Helyette kattintson a parancssorban található "Mellőzés" gombra. A szervizcsomag telepítése után ajánlott újraindítani a rendszert is.

Vissza az oldal tetejére

A következő hibák javítására került sor:

Nyomvonalak

API

Nyomtervek tervezése

Nyomterv-térfogatok

Adathivatkozások

Általános/egyéb vonatkozások

Rézsűk

Hidrológia és hidraulika

Objektumengedélyezők

Teljesítmény

Csővezetékek

Hossz-szelvény nézet

Projektkezelés

Mennyiségszámítás

Felület

Földmérés

Túlemelés

Felhasználói felület

 

Vissza az oldal tetejére

Kezdés előtt

A szervizcsomag telepítésének előkészítése során ne feledje a következőket:

Egyéni fájlok biztonsági mentése

A szervizcsomag alkalmazása előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az összes egyéni CUIX-, MNR- és MNL-fájlról.

Rendszergazdai jogosultságok

A telepítés során szükség lesz az eredeti telepítőlemezekre vagy egy hálózati lemezképre. Ezen szervizcsomag telepítését kizárólag a termékek telepítését és eltávolítását lehetővé tévő rendszergazdai jogosultságok birtokában lehet végrehajtani.

Hálózati telepítés

A rendszergazdák hálózaton keresztül is telepíthetik a szervizcsomagot a Hálózati telepítő varázsló segítségével.

A termék névjegye

A telepítést követően a termékre vonatkozó információk a Névjegy párbeszédpanelen jelennek meg.

Újraindítás

A telepítést követően érdemes újraindítani a rendszert, még akkor is, ha ezt a program nem kéri.

 

Vissza az oldal tetejére

Tudnivalók a Windows parancssori kapcsolókról

Ebben a frissítésben a következő Microsoft Windows parancssori kapcsolók működnek:

A /e parancssori kapcsoló használatának módjáról az alábbi telepítési útmutatóban olvashat.

Vissza az oldal tetejére

A szervizcsomag telepítése egyfelhasználós példányon

A szervizcsomag különálló számítógépre telepítéséhez kövesse az alábbi utasításokat.

 1. Töltse le a szervizcsomagot, és mentse azt egy tetszés szerinti mappába.
 2. Amennyiben szükséges, helyezze be a termék adathordozóját (például, az AutoCAD Civil 3D telepítőlemezét), illetve győződjön meg arról, hogy a telepítés forrásfájlja rendelkezésre áll-e.
 3. Keresse meg azt a mappát, ahová a szervizcsomagot mentette, és kattintson duplán a futtatható (EXE) fájlra.

Vissza az oldal tetejére

A szervizcsomag telepítése helyi hálózaton keresztül

A szervizcsomag helyi hálózaton keresztül történő telepítéséhez használhatja az Infoközpontot. A szervizcsomagok helyi hálózaton keresztül történő telepítésével kapcsolatos részletes útmutatásokat a CAD Rendszergazda vezérlőpanel súgójának Infoközpont lap témaköre tartalmazza.

Megjegyzés: A CAD-rendszergazda vezérlőpanelt a termék telepítőjéről telepítheti. Válassza ki az Eszközök és segédprogramok telepítése lehetőséget, majd válassza az Autodesk CAD Manager Tools elemet.

Vissza az oldal tetejére

A szervizcsomag telepítése hálózati rendszergazdai képfájlra

Az AutoCAD Civil 3D 2012 1. szervizcsomag hálózati telepítésére szolgáló alábbi módszer kizárólag az AutoCAD Civil 3D 2012 Hálózati telepítővarázsló segítségével létrehozott rendszergazdai képfájlok esetében alkalmazható. Az eljárás befejezését követően az AutoCAD Civil 3D 2012 minden újabb példányának telepítése automatikusan a frissítéssel együtt történik.

Az AutoCAD Civil 3D 2012 1. szervizcsomag telepítése meglévő AutoCAD Civil 3D 2012 rendszergazdai képfájlra

 1. Nyissa meg az Eszközök mappát azon a munkaállomáson, ahol eredetileg létrehozta az AutoCAD Civil 3D 2012 példányt, majd kattintson duplán a Példány létrehozása és módosítása parancsikonra.
 2. A Hálózati telepítés létrehozása > Konfigurálás lapon a Módosítási beállítások menüpontban válassza a Új hálózati telepítőfájl létrehozása már meglévő hálózati telepítőfájl sablonként történő felhasználásával lehetőséget.
 3. Adja meg a példány nevét, tekintse át az információkat, majd hajtsa végre a szükséges módosításokat és kattintson a Tovább gombra.
 4. A Hálózati telepítés létrehozása > Licencszerződés lapon tekintse át a szerződést, majd kattintson a Tovább gombra.
 5. A Hálózati telepítés létrehozása > Termékinformáció lapon tekintse át a licencinformációt, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. A Beállítások konfigurálása megnyitásához kattintson a terméklistában szereplő AutoCAD Civil 3D 2012 elemre a Hálózati telepítés létrehozása > <Hálózati telepítés neve> lapon.
 7. A Szervizcsomagok menüpontban válassza ki a Tartalmazza az Autodesk.com oldalon található szervizcsomagot lehetőséget, majd kattintson a Letöltés gombra.
 8. Jelölje be az opciót, ami a szervizcsomagokat is a példányhoz csatolja.
 9. Tekintse át az információkat és hajtsa végre a szükséges módosításokat, majd kattintson a Létrehozás gombra. Ezután az AutoCAD Civil 3D 2012 minden hálózati telepítése automatikusan tartalmazni fogja a szervizcsomagot.

Vissza az oldal tetejére

A szervizcsomag eltávolítása

MEGJEGYZÉS: Ez a szervizcsomag automatikus eltávolítással nem törölhető. Az AutoCAD Civil 3D 2012 visszaállítása a frissítés telepítése előtti állapotára az AutoCAD Civil 3D 2012 program eltávolításával, majd újratelepítésével lehetséges.

Vissza az oldal tetejére


Copyright ©2011 Autodesk, Inc.