Autodesk® AutoCAD® Civil 3D® 2014 Hot Fix 1 – Tudnivalók

Köszönjük, hogy letöltötte az Autodesk® AutoCAD® Civil 3D® 2014 Hot Fix 1 gyorsjavítást.

Ebben a Tudnivalók dokumentumban olvashatók az ezen gyorsjavítás telepítésére és használatára vonatkozó legfrissebb információk. A gyorsjavítás telepítése előtt ajánlott az itt leírtakat végigolvasni. A későbbi felhasználás céljából mentse a dokumentumot a számítógép merevlemezére, vagy nyomtassa ki.

Tartalom

Ez a gyorsjavítás a következő – bármelyik támogatott operációs rendszeren, bármelyik nyelvi csomaggal futó – Autodesk termékek esetében telepíthető. Győződjön meg arról, hogy a szoftvernek megfelelő szervizcsomagot telepíti.

A Live Update karbantartási szervizcsomagok telepítéséhez a Kommunikációs központot is használhatja, amely automatikusan megjeleníti a termékhez megjelenő gyorsjavításokat és szervizcsomagokat.

64 bites termék
Gyorsjavítás
Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 - Magyar (Hungarian) C3D2014_x64_HF1.0.exe

 

Vissza a lap tetejére

Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 Hot Fix 1 a következő problémákat oldja meg:

Nyomtervek tervezése

 

Vezérlővonalak

 

Általános/egyéb

 

Telkek

 

Nyomócsövek

 

Hossz-szelvények

 

Felület

 

Földmérés

 

Vissza a lap tetejére

A gyorsjavítás telepítésének előkészítése során ne feledje a következőket:

Egyéni fájlok biztonsági mentése

A gyorsjavítás alkalmazása előtt ajánlott biztonsági másolatot készíteni az összes egyéni CUIX-, MNR- és MNL-fájlról.

Rendszergazdai jogosultságok

A telepítés vagy eltávolítás során szükség lehet az eredeti telepítőlemezekre vagy egy hálózati lemezképre. Ezen gyorsjavítás telepítését kizárólag a termékek telepítését és eltávolítását lehetővé tévő jogosultságok birtokában lehet végrehajtani.

Hálózati telepítés

A rendszergazdák hálózaton keresztül a Hálózati telepítő varázsló használatával telepíthetik ezt a gyorsjavítást.

A termék névjegye

A telepítést követően a termékre vonatkozó információk a Névjegy párbeszédpanelen jelennek meg.

Újraindítás

A telepítést követően érdemes újraindítani a rendszert akkor is, ha ezt a program nem kéri.

 

Vissza a lap tetejére

A gyorsjavítás alkalmazása egyfelhasználós telepítésre

A gyorsjavítás különálló számítógépre telepítéséhez kövesse az alábbi utasításokat.

 1. Töltse le a gyorsjavítást, és mentse azt egy tetszés szerinti mappába.
 2. Amennyiben szükséges, helyezze be a termék adathordozóját (például az Autodesk AutoCAD Civil 3D telepítőlemezét), illetve győződjön meg arról, hogy a telepítés forrásfájlja rendelkezésre áll-e.
 3. Keresse meg azt a mappát, ahová a gyorsjavítást mentette, és kattintson duplán a futtatható (EXE) fájlra.

Vissza a lap tetejére

A gyorsjavítás alkalmazása helyi hálózaton keresztül

A gyorsjavítás helyi hálózaton keresztül történő telepítéséhez használhatja az Infoközpontot. A szervizcsomagok helyi hálózaton keresztül történő telepítésével kapcsolatos részletes útmutatásokat a CAD Rendszergazda vezérlőpanel súgójának Infoközpont lap témaköre tartalmazza.

Megjegyzés: A CAD Rendszergazda vezérlőpanel a termék telepítési adathordozójáról telepíthető. Válassza ki az Eszközök és segédprogramok telepítése lehetőséget, majd válassza az Autodesk CAD Manager Tools elemet.

Vissza a lap tetejére

A gyorsjavítás alkalmazása hálózati rendszer-felügyeleti lemezképre

Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 Hot Fix 1 következő telepítési módszere csak az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 Hálózati telepítő varázslója által létrehozott rendszer-felügyeleti lemezképek esetében alkalmazható. A művelet elvégzését követően az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 új telepítései automatikusan tartalmazzák a frissítést. A hálózati rendszer-felügyeleti lemezképek frissítésével kapcsolatos teljes körű információkért lásd: AutoCAD Civil 3D 2014 – Hálózati rendszergazdai útmutató.

Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 Hot Fix 1 gyorsjavítás alkalmazása meglévő Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 rendszer-felügyeleti lemezképekre:

 1. Azon munkaállomáson, amelyen eredetileg létrehozta az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 hálózati telepítést, nyissa meg az Eszközök mappát, majd kattintson duplán a Hálózati telepítés létrehozása és módosítása parancsikonra.
 2. A Hálózati telepítés létrehozása > Konfigurálás lapon a Módosítási beállítások menüpontban válassza az Új hálózati telepítőfájl létrehozása már meglévő hálózati telepítőfájl sablonként történő felhasználásával lehetőséget.
 3. Adja meg a példány nevét, tekintse át az információkat, majd hajtsa végre a szükséges módosításokat és kattintson a Tovább gombra.
 4. A Hálózati telepítés létrehozása > Licencszerződés lapon tekintse át a szerződést, majd kattintson a Tovább gombra.
 5. A Hálózati telepítés létrehozása > Termékinformáció lapon tekintse át a licencinformációt, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. A Hálózati telepítés létrehozása > < Hálózati telepítés neve> lapon kattintson a terméklista Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 elemére a Beállítások konfigurálása panel megnyitásához.
 7. A Szervizcsomagok területen jelölje be a Vegye bele a Hot Fix 1 gyorsjavítást az Autodesk.com webhelyről lehetőséget, majd kattintson a Letöltés gombra.
 8. Jelölje be az opciót, ami a szervizcsomagokat is a példányhoz csatolja.
 9. Tekintse át az információkat és hajtsa végre a szükséges módosításokat, majd kattintson a Létrehozás gombra. Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 új telepítései ezután automatikusan tartalmazzák a gyorsjavítást.

Vissza a lap tetejére

A gyorsjavítás eltávolítása

A gyorsjavítás különálló számítógépről való eltávolításához kövesse az alábbi utasításokat.

 1. Helyezze be a termék adathordozóját (például az Autodesk AutoCAD Civil 3D telepítőlemezét), illetve győződjön meg arról, hogy a telepítés forrásfájlja rendelkezésre áll-e.
 2. A Windows Vezérlőpult > Programok telepítése és törlése párbeszédpanelen válassza a Telepített frissítések megjelenítése lehetőséget.
 3. Az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 fejléc alatt kattintson az Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 HF1 elemre, majd válassza az Eltávolítás lehetőséget.

Megjegyzés: A sikeres eltávolításhoz szükség van az eredeti telepítési forrásfájlokra. A gyorsjavítás nem távolítható el, ha a telepítési forrás egy, a Hot Fix 1 gyorsjavítással egyesített hálózati rendszer-felügyeleti lemezkép.

Vissza a lap tetejére


Copyright ©2013 Autodesk, Inc.