AutoCAD 2007 és AutoCAD LT 2007 Service Pack 2 Tudnivalók

Ez a Tudnivalók fájl tartalmazza a szervizcsomag telepítésére és használatára vonatkozó legfrissebb információkat. Mindenképpen ajánlott végigolvasni a teljes dokumentumot, mielőtt a szervizcsomagot telepíti a termékre. Referenciaként történő későbbi használatához mentse merevlemezére ezt a fájlt, vagy nyomtassa ki.


Tartalom


Ki telepítse a szervizcsomagot?


A Service Pack 2 futtatásának nem előfeltétele az 1. szervizcsomag (Service Pack 1) telepítése. A Service Pack 1 csomagban szereplő minden javítás része a Service Pack 2 csomagnak is. A Service Pack 2 telepíthető nem Vista rendszert futtató gépeken akkor is, ha a Service Pack 1 már telepítve van. Ha Microsoft Windows Vista rendszert használ, olvassa el a lenti megjegyzést.

A Service Pack 2 a következő Autodesk temékekhez készült (minden támogatott operációs rendszer és nyelvi változat esetében). Győződjön meg arról, hogy a szoftverének megfelelő szervizcsomagot telepíti.

Termék Szervizcsomag
AutoCAD 2007 AutoCAD2007SP2.exe
AutoCAD LT 2007 AutoCADLT2007SP2.exe
Autodesk® AutoCAD® Revit® Series Structure 3.0 (1) AutoCAD2007REVSU30SP2.exe
Autodesk® AutoCAD® Revit® Series Structure 4.0 (1) AutoCAD2007REVSU40SP2.exe
Autodesk® AutoCAD® Revit® Series Structure 9.0 (2) AutoCAD2007REVITS90SP2.exe
Autodesk® AutoCAD® Revit® Series Building 9.1 (2) AutoCAD2007REVITS91SP2.exe

 

(1) FIGYELMEZTETÉS: Ha Revit Series 3.0 hálózati telepítést javít Revit Series 4.0 MSP (Microsoft javítócsomag) fájl segítségével (vagy fordítva), a folyamat végigfut, de a telepítés sérül.

(2) FIGYELMEZTETÉS: Ha Revit Series 9.0 hálózati telepítést javít Revit Series 9.1 MSP (Microsoft javítócsomag) fájl segítségével (vagy fordítva), a folyamat végigfut, de a telepítés sérül.


Támogatott operációs rendszerek

Ez a szervizcsomag a következő operációs rendszereken használható:


Információk a Windows Vista rendszert használók számára

Ez a szervizcsomag lehetővé teszi a fentebb felsorolt Autodesk termékek futtatását Microsoft Windows Vista rendszerű számítógépeken. Bár ezek a termékek telepíthetők Vista rendszerű gépekre, futtatásukhoz a Service Pack 2 telepítése is szükséges.

MEGJEGYZÉS: A Service Pack 1 csomagban szereplő korlátozás miatt a Service Pack 2 nem telepíthető Windows Vista rendszeren, ha az SP1 szervizcsomag már telepítve van. Az SP2 szervizcsomag telepítéséhez el kell távolítani és újra kell telepíteni az AutoCAD programot, majd alkalmazni kell az SP2 szervizcsomagot (az SP1 telepítése nélkül).


A szervizcsomag által kijavított elsődleges problémák

A Felhasználói hibajelentés segédprogram esetében jelzett problémák

A Felhasználói hibajelentés segédprogramot használó felhasználóktól kapott részletes információk alapján számos probléma azonosítása és kijavítása megtörtént. A következő szolgáltatások területén történt frissítés.

Általános frissítések

A jelen szervizcsomagban elérhető egyéb módosítások közé tartoznak a következők.

3D navigálás

A felhasználói felület testreszabása

Méretezés

Külső Referenciák

Mezők

Sraffozás

Internet

Anyagok és megvilágítás

Módosítás

Bekezdéses szöveg és szöveg

Hálózatok

Teljesítmény

Nyomtatás és közzététel

Biztonság

Testmodellezés

Indítás, mentés, megnyitás és bezárás


Általános telepítési információk

Kezdés előtt

A szervizcsomag telepítésének előkészítésekor tartsa szem előtt a következőket:

Windows parancssori kapcsolók

Két Microsoft® Windows® parancssori kapcsoló van beépítve ebbe a szervizcsomagba:

Az /e parancssori kapcsoló használatára vonatkozó utasítások megtalálhatók az alábbi eljárásokban.


Telepítési utasítások

Ezen szervizcsomag alkalmazása egyfelhasználós telepítés esetében

Kövesse az alábbi utasításokat szervizcsomag egyetlen számítógépre történő telepítéséhez.

Egyfelhasználós telepítés frissítése

 1. Töltse le a szervizcsomagot, és mentse tetszőleges mappába.
 2. Helyezze be a termék CD lemezét (például az AutoCAD lemezét).
 3. Keresse meg a mentett szervizcsomagot tartalmazó mappát, majd kattintson duplán a végrehajtható (EXE) fájlra.

Ezen szervizcsomag alkalmazása helyi hálózaton keresztül

A Kommunikációs központ segítségével alkalmazhatja ezt a szervizcsomagot a helyi hálózaton keresztül. A helyi hálózaton keresztüli javítás beállításának részletes utasításai szerepelnek a CAD rendszergazda vezérlőpanel súgójának Kommunikációs központ lapján.

MEGJEGYZÉS: A CAD rendszergazda vezérlőpanel telepíthető a termék telepítőlemezéről, ha a Hálózati telepítés lehetőséget választja, majd az Autodesk CAD Rendszergazda eszközök 4.0 hivatkozásra kattint a Médiaböngészőben.

 

Ezen szervizcsomag alkalmazása hálózati rendszergazdai képfájlon

Az alábbi terjesztési eljárások kizárólag a Hálózati telepítővarázsló segítségével létrehozott rendszergazdai képfájlok esetében használhatók. Ezen eljárások befejezését követően a termék minden további hálózati telepítése a szervizcsomagban megvalósított frissítéseket is tartalmazza.

A letöltött javítófájl (a szervizcsomag) tartalmaz egy MSP-fájlt (Microsoft Patch), amelyet az /e kapcsoló segítségével bonthat ki a végrehajtható fájlból. A szintaktikára vonatkozó példa lentebb, a 2. lépésben látható.

A szervizcsomag felvétele új rendszergazdai képfájlba

 1. Az Autodesk Product Support (Terméktámogatás) webhelyről töltse le a szervizcsomag EXE-fájlját a számítógépére.

  FIGYELMEZTETÉS: Győződjön meg arról, hogy a szoftverének megfelelő szervizcsomagot telepíti. Ha nem a használt Revit Series Series termékhez való szervizcsomagot telepíti (például Series 9.1-eset 9.0-ásra vagy fordítva, illetve Series 4.0-ásat 3.0-ásra vagy fordítva), akkor a telepítés ugyan lezajlik, de az AutoCAD hálózati telepítése sérül.

 2. A (Windows) Start menüben kattintson a Futtatás menüpontra. Adja meg az adatokat az alábbi szintaktika használatával, majd kattintson az OK gombra.

  <helyi_meghajtó:>\<javítócsomag_neve>\ /e <helyi_meghajtó:>\< javítócsomag_neve>.msp

 3. A Hálózati telepítővarázslót futtató számítógépen kattintson a (Windows) Start menüben a Minden program (vagy Programok) > Autodesk > Hálózati telepítővarázsló menüelemre.
 4. A Hálózati telepítővarázsló üdvözlő oldalán válassza az Adminisztratív telepítés létrehozása lehetőséget. Kattintson a Tovább gombra.
 5. Az Adminisztratív telepítés létrehozása oldal „Adja meg az Autodesk telepítő (MSI) fájl helyét” mezőjében adja meg az acad.msi (vagy az acadlt.msi) elérési útját, amely a rendszergazdai képfájl alapjául szolgáló MSI-fájl. Ez a fájl megtalálható a termék CD-ROM lemezén, a cdrom:\Bin\acadFeui (vagy a cdrom:\Bin\acltFeui) útvonalon.
 6. Az Adminisztratív kép helye mezőben adja meg azt a megosztott hálózati helyet, ahol rendszergazdai képfájlt kíván létrehozni, vagy kattintson a Tallózás gombra a hely megkereséséhez. A felhasználók innen telepíthetik a terméket.
 7. A Szervizcsomag alkalmazása mezőben adja meg a javítócsomag elérési útját (azaz a 2. lépésben beírt helyet, az .msp fájlkiterjesztéssel együtt). Tallózással is megkeresheti az MSP-fájlt. Kattintson a Tovább gombra.
 8. Ha csoportházirendet (GPO) használ ehhez a telepítéshez, válassza a „Csoportházirend Objektumok használatával végzik ezt a telepítést.” lehetőséget. Kattintson a Tovább gombra.
 9. Kövesse a Hálózati telepítővarázsló utasításait a szervizcsomag hálózati telepítésének befejezéséhez.

A Service Pack 2 hozzáadása már meglévő, Service Pack 1 nélküli hálózati telepítéshez

 1. Az Autodesk Product Support (Terméktámogatás) webhelyről töltse le a szervizcsomag EXE-fájlját a számítógépére.

  FIGYELMEZTETÉS: Győződjön meg arról, hogy a szoftverének megfelelő szervizcsomagot telepíti. Ha nem a használt Revit Series termékhez való szervizcsomagot telepíti (például Series 9.1-eset 9.0-ásra vagy fordítva, illetve Series 4.0-ásat 3.0-ásra vagy fordítva), akkor a telepítés ugyan lezajlik, de az AutoCAD hálózati telepítése sérül.

 2. A (Windows) Start menüben kattintson a Futtatás menüpontra. Adja meg a következő adatokat, majd kattintson az OK gombra.

  <helyi_meghajtó:>\<javítócsomag_neve>\ /e <helyi_meghajtó:>\< javítócsomag_neve>.msp

 3. A Hálózati telepítővarázslót futtató számítógépen kattintson a (Windows) Start menüben a Minden program (vagy Programok) > Autodesk > Hálózati telepítővarázsló menüelemre.
 4. A Hálózati telepítővarázsló üdvözlő oldalán válassza az Adminisztratív telepítés módosítása lehetőséget. Kattintson a Tovább gombra.
 5. Az Adminisztratív telepítés módosítása oldalon található MSI-fájl kiválasztása listában jelölje ki azt az Autodesktől származó MSI telepítőfájlt valamelyik megosztott hálózati helyről, amely a módosítani kívánt rendszergazdai képfájlt is tartalmazza. A felhasználók innen telepíthetik a terméket.
 6. A Szervizcsomag alkalmazása mezőben adja meg a javítócsomag elérési útját (azaz a 2. lépésben beírt helyet, az .msp fájlkiterjesztéssel együtt), de tallózással is megkeresheti az MSP-fájlt. Kattintson a Tovább gombra.
 7. Ha csoportházirendet (GPO) használ ehhez a telepítéshez, válassza a „Csoportházirend Objektumok használatával végzik ezt a telepítést.” lehetőséget. Kattintson a Tovább gombra.
 8. Kövesse a Hálózati telepítővarázsló utasításait a szervizcsomag hálózati telepítésének befejezéséhez.

A Service Pack 2 hozzáadása már meglévő, Service Pack 1-et tartalmazó hálózati telepítéshez

Ha a Service Pack 1 csomagot csoportházirend objektumok segítségével adta a hálózati telepítéshez, a Service Pack 2 szervizcsomagot hozzáadhatja ugyanazon hálózati telepítéshez a csoportházirend objektumok használata nélkül is a következő eljárással:

 1. Az Autodesk Product Support (Terméktámogatás) webhelyről töltse le a szervizcsomag EXE-fájlját a számítógépére.

  FIGYELMEZTETÉS: Győződjön meg arról, hogy a szoftverének megfelelő szervizcsomagot telepíti. Ha nem a használt Revit Series termékhez való szervizcsomagot telepíti (például Series 9.1-eset 9.0-ásra vagy fordítva, illetve Series 4.0-ásat 3.0-ásra vagy fordítva), akkor a telepítés ugyan lezajlik, de az AutoCAD hálózati telepítése sérül.

 2. A (Windows) Start menüben kattintson a Futtatás menüpontra. Adja meg az adatokat az alábbi szintaktika használatával, majd kattintson az OK gombra.

  <helyi_meghajtó:>\<javítócsomag_neve>\ /e <helyi_meghajtó:>\< javítócsomag_neve>.msp

 3. A Hálózati telepítővarázslót futtató számítógépen kattintson a (Windows) Start menüben a Minden program (vagy Programok) > Autodesk > Hálózati telepítővarázsló menüelemre.
 4. A Hálózati telepítővarázsló üdvözlő oldalán válassza az Adminisztratív telepítés létrehozása lehetőséget. Kattintson a Tovább gombra.
 5. Az Adminisztratív telepítés létrehozása oldal „Adja meg az Autodesk telepítő (MSI) fájl helyét” mezőjében adja meg az acad.msi (vagy az acadlt.msi) elérési útját, amely a rendszergazdai képfájl alapjául szolgáló MSI-fájl. Ez a fájl megtalálható a termék CD-ROM lemezén, a cdrom:\Bin\acadFeui (vagy a cdrom:\Bin\acltFeui) útvonalon.
 6. Az Adminisztratív kép helye mezőben jelölje ki azt az Autodesktől származó .MSI telepítőfájlt valamelyik megosztott hálózati helyről, amely a módosítani kívánt rendszergazdai képfájlt is tartalmazza. A felhasználók innen telepíthetik a terméket.
 7. A Szervizcsomag alkalmazása mezőben adja meg a javítócsomag elérési útját (azaz a 2. lépésben beírt helyet, az .msp fájlkiterjesztéssel együtt), de tallózással is megkeresheti az MSP-fájlt. Kattintson a Tovább gombra.
 8. Törölje a „Csoportházirend Objektumok használatával végzik ezt a telepítést.” beállítás jelölését. Kattintson a Tovább gombra.

  MEGJEGYZÉS: Ha megjelenik „A megadott Adminisztratív kép már létezik. Kívánja felülírni azt?” üzenet, kattintson az Igen gombra.

 9. Válassza ki a Telepítés módosítása lehetőséget, majd jelölje ki a 6. lépésben szereplő hálózati telepítést.
 10. Kövesse a Hálózati telepítővarázsló utasításait a szervizcsomag hálózati telepítésének befejezéséhez.

Ha a Service Pack 1 hozzáadását csoportházirend objektumok NÉLKÜL hajtotta végre, az adott hálózati telepítésbe nem lehet felvenni a Service Pack 2 szervizcsomagot. Helyette telepítse a terméket a már meglévő hálózati telepítés segítségével, majd a Live Update segítségével adja hozzá az SP2 csomagot, vagy hozzon létre új hálózati telepítést kizárólag az SP2 alkalmazásával (az SP1 alkalmazása nélkül).


A szervizcsomag által módosított fájlok

A terméktől és a telepítés típusától függően ez a szervizcsomag az alábbi fájlokat frissíti.

Copyright ® 2007 Autodesk, Inc.