Autodesk Vault Autoloader 2008 Tudnivalók
2007. május 17.

Kiadási megjegyzések - Tudnivalók fájl
Autodesk, Inc.

Ez a fájl a közvetlenül az Autodesk Autoloader 2008 megjelenése előtt ismertté vált, illetve az Autodesk Autoloader 2008 szoftver használatához hasznos információkat tartalmazza. Amennyiben olyan problémával találkozik, amelyet ez a Tudnivalók fájl nem tárgyal, akkor kérjük, keresse fel az Autodesk Product Support terméktámogatás honlapot a http://www.autodesk.com/support-hun címen, vagy lépjen kapcsolatba forgalmazójával.TELEPÍTÉS

AJÁNLOTT RENDSZER

AUTODESK AUTOLOADERJOGI MEGJEGYZÉSEK

Az Autodesk Inventor, az Autodesk Vault, az Autodesk Autoloader, az AutoCAD, az AutoCAD Mechanical, a Mechanical Desktop, a TrueView és az AutoCAD Electrical az Autodesk, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Windows 2000, a Windows 2003 Server, a Windows 2000 Server, a Windows XP és a Microsoft Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Minden más védjegy a megfelelő birtokosok tulajdona.

ISMERT PROBLÉMÁK

Az ADMAutoloader_6_0.chm fájlban vannak helyek, ahol a terméknév/verzió, a telepítési útvonal és a tartalom nem helyes.

Oldalak Jelenlegi tartalom Helyes tartalom, amire változtatni kell
Másolás és fájlátirányítás folyamata
(atldr_copy_file_redir_how.htm)
Az Inventor projektet és a hozzá kapcsolódó fájlokat a program egy ideiglenes helyre másolja, mielőtt feltöltené őket a Vault tárba. A kiválasztott mappát és a hozzá kapcsolódó fájlokat a program egy ideiglenes helyre másolja, mielőtt feltöltené őket a Vault tárba.
Telepítés előtti ellenőrzések
(atldr_prechecks_how.htm)

Autodesk Inventor 10 SP3 verzió
Autodesk Vault 4 vagy Autodesk Productstream 4.5

Autodesk Vault 2008 vagy későbbi verziók, illetve Autodesk Productstream 2008 vagy későbbi verziók
A telepítés előtt a varázsló ellenőrzi, hogy az alkalmazások telepítése megtörtént-e. A telepítés előtt a varázsló ellenőrzi, hogy az alkalmazások valamelyikének a telepítése megtörtént-e.
Ha e feltételek valamelyike nem teljesül, kattintson a Mégse gombra az Autodesk Autoloader telepítő varázslóból történő kilépéshez, és telepítse a jelzett szoftverek szükséges verzióját. Ha a szükséges feltételek nem teljesülnek, kattintson a Mégse gombra az Autodesk Autoloader telepítő varázslóból történő kilépéshez, és telepítse a jelzett szoftverek szükséges verzióját.
Az Autodesk Autoloader áttekintése
(atldr_welcome_cp.htm)
Inventor 2008
Autodesk Vault 2008 vagy későbbi verziók, illetve Productstream 2008 vagy későbbi verziók
Autodesk Data Management Server 2008 vagy későbbi verziók
Autodesk Vault 2008 vagy későbbi verziók, illetve Productstream 2008 vagy későbbi verziók
Autodesk Data Management Server 2008 vagy későbbi verziók